Sukuseura Lagus-Hirvensalo ry

Sukukokous Helsingissä

Vuoden 2023 sukukokous järjestettiin Meilahden Siltasairaalassa. Yhdistyksen kolmivuotiskokous ja samalla sukutapaaminen pidettiin 7.10.2023. Kokoukseen osallistui 37 suvun jäsentä.

Ryhmä kuvattuna Siltasairaalassa

Sukukokous Hangossa

Sukutapaaminen järjestettiin 20.-21.8.2022 Hangossa. Retki alkoi venematkalla Bengtskäriin. Kovan tuulen johdosta saarelle ei voitu rantautua, mutta laiva kävi kahdella sisäsaariston saarella, hienolla retkeilysaarella ja Gustavsvärnin vanhalla linnoitussaarella. Sukuillallinen nautittiin Hangon Casinolla. Lisäksi saatiin nauttia bussilla tehdystä kiertoajelusta ja tutustumisesta Hangon sataman vanhaan voituotteiden rahtiterminaaliin, Hyvonin tehdasalueeseen ja keskeisiin kaupungin rakennuksiin sekä Neuvostoliiton alueella kaatuneiden sotilaiden muistomerkkialueeseen. Ammattimaisen opastuksen hoiti Yrjö Sahlstedt. Kiertoajelu päättyi Neljän tuulen tuvan erinomaiseen Mannerheimin kalakeittoon ja kakkuun. Yhteensä 61 jäsentä osallistui tapahtumiin, osa vain osaan tapahtumista.

Vierailjoita Hangon satamassa

Sukukokous Seurasaaressa

Vuoden 2021 tapaamispaikakkana oli vuoden 2020 koronan takia peruuntuneen tilaisuuden johdosta Seurasaari. Nuorisolle oli valmistettu suunnistustehtävä, jossa rasteilla oli kysymyksiä sukuun ja luontoaiheisiin liittyen. Iisalmen museopappilassa kierrettiin pienisä ryhmissä. Sukulounas nautittiin Ravintola Seurasaaren Kruunussa, jonne osallistui 50 suvun edustajaa, joista 8 lapsia / nuoria.

Seurasaaressa Iisalmesta siirretyn vanhan pappilan edustalla

Etäkokous Internetissä

Sukuseuran vuosikokous ja tapaaminen järjestettiin poikkeuksellisesti koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten johdosta Teams- yhteydellä 10.12.2020. Kokouksessa käsiteltiin viralliset asiat ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma seuraaviksi kolmeksi vuodeksi. Kokoukseen osallistui 20 jäsentä.

SUKUSEURA LAGUS-HIRVENSALO RY

Ota yhteyttä sähköpostitse